Vraag of opmerking?

contact formulier

Contact

Contact opnemen?

Telefoonnummer

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag misschien al beantwoord is.

Hoelang van te voren moet ik een rijles annuleren?

Het annuleren van een rijles dient minimaal binnen 24 uur voor aanvang van de rijles geannuleerd te worden is het korter dan 24 uur wordt de rijles volledig in rekening gebracht.

Wat kost een rijopleiding?

Tijdens een gratis intake vertellen we je alles over de kosten en wat jij van ons kunt verwachten.

Is een proefles vrijblijvend?

Uiteraard! Misschien vind jij het leren autorijden wel helemaal niet leuk, of heb je het eigenlijk niet nodig. Iedereen is vrij om na de proefles te kiezen waar die verder mee wilt gaan.

Hoeveel uur rijles heb ik ongeveer nodig?

Dat verschilt natuurlijk per leerling, de éne is handiger als de andere. Gemiddeld is dat 35 lessen per leerling. Na de intake maken we een schatting van het aantal benodigde rijlessen.

Onze rijopleidingen

Leer zorgeloos autorijden en behaal op een veilige en snelle manier je rijbewijs.

Auto
Motor
Aanhanger
Vrachtauto
Camper
Bromfiets

Auto

Wil je graag je rijbewijs halen? Of heb je misschien al je rijbewijs maar durf je niet meer zelf te rijden? Vanaf je 16,5e levensjaar kun je beginnen met rijlessen. Onze ervaren rijinstructeurs staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jij straks veilig de weg op kunt.

→ Praktijk auto (rijbewijs B)

→ Theorie auto (rijbewijs B)

Motor

Heb je altijd al willen leren motorrijden? Motorrijden geeft een gevoel van vrijheid, dat snappen wij als geen ander. Bij Riders Lifestyle krijg je les van de meest ervaren en enthousiaste motorrijders van Nederland.

→ Praktijk motor (rijbewijs A)

Aanhanger

Wil je graag je BE rijbewijs halen omdat je met een auto en aanhanger wilt rijden samen meer wegen dan 3.500 kg? Bij Riders Lifestyle kun jij binnen 1 dag je rijbewijs BE halen.

→ Praktijk aanhanger (rijbewijs BE)

Vrachtauto

Wil je op pad met een motorvoertuig van meer dan 3.500 kg? Hiervoor heb je een vrachtwagenrijbewijs nodig. Bij Riders Lifestyle leer je zelfstandig grote vrachtwagens te besturen en goederen veilig van A naar B vervoert. Je kunt een opleiding volgen met of zonder Code 95.

→ Praktijk vrachtauto (rijbewijs C)

→ Theorie vrachtauto (rijbewijs C)

→ Code 95

Camper

Ben jij klaar om zonder zorgen op vakantie te gaan met je camper? Een C1 rijbewijs is voor bestuurders van een kleine vrachtwagen of camper met een toegestane maximummassa van 3.500 tot 7.500 kilo.

→ Praktijk camper (rijbewijs C1)

Bromfiets

Wil je graag een bromfietsrijbewijs halen zodat je gemakkelijk van A naar B kunt bewegen in de stad op een bromfiets, scooter, snorfiets of brommobiel?

→ Praktijk bromfiets (rijbewijs AM)

Onze diensten

Wil jij je autorijbewijs halen of wil je graag leren motorrijden? Of heb je snel een aanhanger rijbewijs nodig? Onze ervaren rijinstructeurs leren je de fijne kneepjes van het autorijden zodat je straks veilig de weg op kunt.

Praktijk
Theorie

Praktijk

Wil jij graag je rijbewijs halen, of heb je misschien al je rijbewijs maar durf je niet meer zelf te rijden? Al vanaf 16,5 jaar mag jij beginnen met rijlessen. Onze rij instructeurs staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jij strak helemaal veilig de weg op kan.

Theorie

Het theorie-examen is voor velen een uitdaging. Tijdens onze theoriecursus leren we je naast alle regels ook inzicht te krijgen in verschillende verkeerssituaties. Met onze theoriecursussen vergroot je kans om te slagen en ga je meteen goed voorbereid de praktijk in.

gratis proefles

Wil jij zeker weten of Riders Lifestyle bij jou past?

Tijdens een gratis proefles ontdek jij zelf of Riders Lifestyle iets voor jou is. Jij zit dan nog nergens aan vast. Plan direct een proefles in.

gratis proefles

Wil jij zeker weten of Riders Lifestyle bij jou past?

Tijdens een gratis proefles ontdek jij zelf of Riders Lifestyle iets voor jou is. Jij zit dan nog nergens aan vast. Plan direct een proefles in.