reviews

Benieuwd naar de ervaringen van voorgaande rijders? Bekijk hieronder hoe andere onze rijlessen hebben ervaren.

"Riders Lifestyle onderscheidt zich echt door zijn professionele en deskundige instructeurs. Ze hebben een diepgaande ...
Lees meer
Jasper Vermeer
"Riders Lifestyle onderscheidt zich echt door zijn professionele en deskundige instructeurs. Ze hebben een diepgaande kennis van verkeersregels en -veiligheid, en ze delen deze kennis op een begrijpelijke en boeiende manier. Het lesmateriaal was goed gestructureerd en de lessen waren zeer informatief. Bovendien waren de instructeurs altijd punctueel en flexibel, waardoor het plannen van lessen gemakkelijk was. Ik ben dankbaar voor de geweldige ervaring die ik heb gehad bij Riders Lifestyle en zou het iedereen aanraden die serieus wil leren autorijden."
Jasper Vermeer
"Riders Lifestyle heeft me geholpen om mijn angst voor autorijden te overwinnen. De instructeurs...
Lees meer
Sophie de Vries
"Riders Lifestyle heeft me geholpen om mijn angst voor autorijden te overwinnen. De instructeurs waren vriendelijk en begripvol, en ze namen de tijd om naar mijn zorgen te luisteren. Ze creëerden een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik op mijn eigen tempo kon leren. Dankzij hun geduld en bemoediging voel ik me nu comfortabel en zelfverzekerd achter het stuur. Ik zou Riders Lifestyle aanraden aan iedereen die wat extra zorg en aandacht nodig heeft tijdens het leerproces."
Sophie de Vries
"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Riders Lifestyle! Vanaf het moment dat ik...
Lees meer
Levi Jansen
"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Riders Lifestyle! Vanaf het moment dat ik me aanmeldde, voelde ik me welkom en ondersteund. De instructeurs waren geduldig en gaven duidelijke aanwijzingen, waardoor ik me zelfverzekerd voelde tijdens het rijden. Dankzij hun professionele begeleiding en ondersteuning slaagde ik in één keer voor mijn rijexamen. Ik zou Riders Lifestyle ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rijervaring."
Levi Jansen

Onze rijopleidingen

Leer zorgeloos autorijden en behaal op een veilige en snelle manier je rijbewijs.

Auto
Motor
Aanhanger
Vrachtauto
Camper
Bromfiets

Auto

Wil je graag je rijbewijs halen? Of heb je misschien al je rijbewijs maar durf je niet meer zelf te rijden? Vanaf je 16,5e levensjaar kun je beginnen met rijlessen. Onze ervaren rijinstructeurs staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jij straks veilig de weg op kunt.

→ Praktijk auto (rijbewijs B)

→ Theorie auto (rijbewijs B)

Motor

Heb je altijd al willen leren motorrijden? Motorrijden geeft een gevoel van vrijheid, dat snappen wij als geen ander. Bij Riders Lifestyle krijg je les van de meest ervaren en enthousiaste motorrijders van Nederland.

→ Praktijk motor (rijbewijs A)

Aanhanger

Wil je graag je BE rijbewijs halen omdat je met een auto en aanhanger wilt rijden samen meer wegen dan 3.500 kg? Bij Riders Lifestyle kun jij binnen 1 dag je rijbewijs BE halen.

→ Praktijk aanhanger (rijbewijs BE)

Vrachtauto

Wil je op pad met een motorvoertuig van meer dan 3.500 kg? Hiervoor heb je een vrachtwagenrijbewijs nodig. Bij Riders Lifestyle leer je zelfstandig grote vrachtwagens te besturen en goederen veilig van A naar B vervoert. Je kunt een opleiding volgen met of zonder Code 95.

→ Praktijk vrachtauto (rijbewijs C)

→ Theorie vrachtauto (rijbewijs C)

→ Code 95

Camper

Ben jij klaar om zonder zorgen op vakantie te gaan met je camper? Een C1 rijbewijs is voor bestuurders van een kleine vrachtwagen of camper met een toegestane maximummassa van 3.500 tot 7.500 kilo.

→ Praktijk camper (rijbewijs C1)

Bromfiets

Wil je graag een bromfietsrijbewijs halen zodat je gemakkelijk van A naar B kunt bewegen in de stad op een bromfiets, scooter, snorfiets of brommobiel?

→ Praktijk bromfiets (rijbewijs AM)

Onze diensten

Wil jij je autorijbewijs halen of wil je graag leren motorrijden? Of heb je snel een aanhanger rijbewijs nodig? Onze ervaren rijinstructeurs leren je de fijne kneepjes van het autorijden zodat je straks veilig de weg op kunt.

Praktijk
Theorie

Praktijk

Wil jij graag je rijbewijs halen, of heb je misschien al je rijbewijs maar durf je niet meer zelf te rijden? Al vanaf 16,5 jaar mag jij beginnen met rijlessen. Onze rij instructeurs staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jij strak helemaal veilig de weg op kan.

Theorie

Het theorie-examen is voor velen een uitdaging. Tijdens onze theoriecursus leren we je naast alle regels ook inzicht te krijgen in verschillende verkeerssituaties. Met onze theoriecursussen vergroot je kans om te slagen en ga je meteen goed voorbereid de praktijk in.

Direct rijlessen

direct aan de slag met het behalen van je rijbewijs?

Bij Riders Lifestyle kun jij direct beginnen met rijlessen. Zo heb jij binnen no time jouw rijbewijs gehaald. Planm direct een gratis proefles in.

Direct rijlessen

direct aan de slag met het behalen van je rijbewijs?

Bij Riders Lifestyle kun jij direct beginnen met rijlessen. Zo heb jij binnen no time jouw rijbewijs gehaald. Planm direct een gratis proefles in.