Motorrijbewijs A

Motorrijbewijs

Heb je altijd al willen leren motorrijden? Bij Riders Lifestyle krijg je les van de meest ervaren en enthousiaste motorrijders van Nederland. Benieuwd of Riders Lifestyle bij jou past? Plan direct een gratis proefles in.

Motorrijbewijs A

Motorrijbewijs

Heb je altijd al willen leren motorrijden? Bij Riders Lifestyle krijg je les van de meest ervaren en enthousiaste motorrijders van Nederland. Benieuwd of Riders Lifestyle bij jou past? Plan direct een gratis proefles in.

Jouw motorrijbewijs halen?

Heb jij altijd al je motorrijbewijs willen halen? Motorrijden geeft een gevoel van vrijheid. Wij kennen het gevoel en nemen alle zorg op ons om dat zo goed en veilig mogelijk over te kunnen brengen. Met onze ervaren motorrijders ben jij verzekerd van de beste opleiding zodat jij straks helemaal zelf de weg op kan. Tijdens een gratis proefles bespreken we de mogelijkheden en ontdek jij of motorrijden echt bij jou past.

Waarom kiezen voor Riders Lifestyle?

Bij Riders Lifestyle zorgen we er samen voor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs behaald zodat jij kunt rijden in vrijheid.

Direct starten

Wil jij vandaag nog aan de slag met rijlessen? Onze rij instructeurs staan voor jou klaar. Plan vandaag nog je gratis proefles in. 

Gratis intake

Je zoekt een rijschool die bij jouw past en waar jij je op je gemak voelt. Met een gratis proefles kun je vrijblijvend kijken of Riders Lifestyle de rijschool is die je zoekt. We hopen het natuurlijk wel 😁.

Gestructureerde rijlessen

Door onze ontwikkelde en gestructureerde lesmethode is de slagingskans tot 95% bij de eerste opkomst bij het rijexamen.

Flexibele lestijden

Rijden op tijden wanneer het jou uitkomt? Met onze flexibele lestijden zit er altijd een passende tijd voor je bij. Kort achter elkaar lessen? Geen probleem!

Gecertificeerd en gespecialiseerd

Onze rijinstructeurs hebben ruime ervaring en zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in rijlessen voor bijvoorbeeld faalangst en ADHD. Zo kunnen wij iedereen de beste rijervaring geven.

Zelf rijlessen inplannen

Via onze app is jouw digitale leskaart altijd inzichtelijk en kun je gemakkelijk zelf rijlessen inplannen. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw planning.

Reviews

Benieuwd naar de ervaringen van voorgaande rijders? Bekijk hieronder hoe andere onze rijlessen hebben ervaren.

"Riders Lifestyle onderscheidt zich echt door zijn professionele en deskundige instructeurs. Ze hebben een diepgaande ...
Lees meer
Jasper Vermeer
"Riders Lifestyle onderscheidt zich echt door zijn professionele en deskundige instructeurs. Ze hebben een diepgaande kennis van verkeersregels en -veiligheid, en ze delen deze kennis op een begrijpelijke en boeiende manier. Het lesmateriaal was goed gestructureerd en de lessen waren zeer informatief. Bovendien waren de instructeurs altijd punctueel en flexibel, waardoor het plannen van lessen gemakkelijk was. Ik ben dankbaar voor de geweldige ervaring die ik heb gehad bij Riders Lifestyle en zou het iedereen aanraden die serieus wil leren autorijden."
Jasper Vermeer
"Riders Lifestyle heeft me geholpen om mijn angst voor autorijden te overwinnen. De instructeurs...
Lees meer
Sophie de Vries
"Riders Lifestyle heeft me geholpen om mijn angst voor autorijden te overwinnen. De instructeurs waren vriendelijk en begripvol, en ze namen de tijd om naar mijn zorgen te luisteren. Ze creëerden een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik op mijn eigen tempo kon leren. Dankzij hun geduld en bemoediging voel ik me nu comfortabel en zelfverzekerd achter het stuur. Ik zou Riders Lifestyle aanraden aan iedereen die wat extra zorg en aandacht nodig heeft tijdens het leerproces."
Sophie de Vries
"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Riders Lifestyle! Vanaf het moment dat ik...
Lees meer
Levi Jansen
"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Riders Lifestyle! Vanaf het moment dat ik me aanmeldde, voelde ik me welkom en ondersteund. De instructeurs waren geduldig en gaven duidelijke aanwijzingen, waardoor ik me zelfverzekerd voelde tijdens het rijden. Dankzij hun professionele begeleiding en ondersteuning slaagde ik in één keer voor mijn rijexamen. Ik zou Riders Lifestyle ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rijervaring."
Levi Jansen

Direct aan de slag met het behalen van jouw motorrijbewijs?

Bij Riders Lifestyle staan onze ervaren motorrijders direct voor jou klaar. Plan een gratis proefles in en ontdek of Riders Lifestyle bij jou past.

Direct aan de slag met het behalen van jouw motorrijbewijs?

Bij Riders Lifestyle staan onze ervaren motorrijders direct voor jou klaar. Plan een gratis proefles in en ontdek of Riders Lifestyle bij jou past.

Prijzen voor motor praktijk

Bekijk hier onze prijzen.

Starters pakket
€997
10 uur rijles
CBR Avb praktijkexamen
CBR AvD praktijkexamen
Standaard Pakket
€1395
15 uur rijles
CBR Avb praktijkexamen
CBR AvD praktijkexamen
Meest gekozen
Zeker- en veiligpakket
€1697
20 uur rijles
CBR Avb praktijkexamen
CBR AvD praktijkexamen
De bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.

Addons

Bekijk hier onze losse modules.

Dienst Inbegrepen Prijs
Losse rijles ✓ les á 60 min €68,50
Stripen kaart 10 uur ✓ 10 uur les €625
Cbr avb praktijk examen ✓ algemene bijzondere verrichtingen €157
Cbr avd praktijk examen ✓ algemene verkeersdeelname €289
Herexamen pakket Avd examen light ✓ 3 uur rijles CBR Avd praktijkexamen €474
Herexamen pakket Avd examen Full ✓ 6 uur rijles CBR Avd praktijkexamen €669

Hoe werkt het aanvragen van een gratis proefles?

Benieuwd hoe jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met jouw rijlessen? Bekijk hieronder onze werkwijze.

01.

Contact opnemen

Wij nemen telefonisch contact op en leggen je stap voor stap uit wat wij doen en wat je van ons kan verwachten. Ook kun jij direct al je vragen aan ons stellen.

02.

Gratis proefles

Hierna plannen we een gratis proefles in. tijdens deze les gaan we kijken wat het aanvangsniveau is en wat er nodig is om je te laten slagen voor het rijbewijs, hoeveel uur we denken dat nodig is en of er een tussen toets nodig is.

03.

Start met rijlessen

Ben jij tevreden met de proefles en wil je graag bij ons aan de slag voor het behalen van je rijbewijs? Dan is het tijd om de rijlessen in te plannen en een traject te maken voor het examen!

Contact opnemen

Vraag of opmerking?

Heb je nog een vraag of opmerking over onze rijlessen of theoriecursussen? Je kunt vrijblijvend contact met opnemen door een mail te sturen naar info@Riderslifestyle.nl of te bellen naar +31612123855. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug om al je vragen te beantwoorden.

"Niet alleen leer ik je de kunst van het autorijden, maar ik breng ook vertrouwen en vrijheid op de weg bij. Samen gaan we op avontuur, met elke les groei je stap voor stap naar je rijbewijs. Dus stap in en laat mij je begeleiden naar een toekomst vol zelfverzekerdheid en onafhankelijkheid."

Jeffrey Schirrmann - Eigenaar/ rijinstucteur

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het behalen van je motor rijbewijs? Bekijk hier de veelgestelde vragen en ontdek of jou vraag misschien al beantwoord is.

Welke categorieën leren jullie les?

Wij geven les voor de volgende categorieën:
A2 (max 35KW) van een leeftijd van 20 jaar.
A (vol vermogen) vanaf een leeftijd van 24 jaar.

Haal je eerder je motorrijbewijs A (vanaf 21 jaar) dan krijg je code 80 op het rijbewijs.
Dit betekend dat je 2 jaar A2 vermogen moet rijden en na 2 jaar vervalt deze regeling voor A, tenzij de leeftijd van 24 is bereikt.

Wat is het verschil tussen AVB en AVD

Voertuigbeheersing: (AVB)
Wij leren je de motor te beheersen op een oefenterrein. Hier leer je ook alle bijzondere verrichtingen.

Verkeersdeelneming: (AVD)
Hierbij leren we je zo veilig en verantwoord mogelijk met de motor door het verkeer te kunnen rijden in uiteenlopende situaties.

Kan ik beginnen met motorrijlessen zonder dat ik mijn theorie behaald heb?

Je mag beginnen met motorrijlessen zonder je je theorie behaald te hebben. Wel moet je hiervoor dan in het bezit zijn van een compleet rijbewijs B.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Hoeveel lessen je nodig hebt verschilt per persoon en wordt samen met jou afgestemd.

Vrijheid

Altijd al willen leren motorrijden?

Behaal snel jouw motorrijbewijs zodat jij zelf de weg op kan. Waar wacht je nog op? Plan direct een gratis proefles in.

Vrijheid

Altijd al willen leren motorrijden?

Behaal snel jouw motorrijbewijs zodat jij zelf de weg op kan. Waar wacht je nog op? Plan direct een gratis proefles in.