Rijbewijs BE

Aanhanger rijbewijs halen?

Wil je snel en efficiënt je rijbewijs voor een auto met aanhanger halen? Bij Riderslifestyle Academy bieden we een intensieve dagcursus aan waarmee je binnen één dag klaargestoomd wordt om je praktijkexamen te halen.

Rijbewijs BE

Aanhanger rijbewijs halen?

Wil je snel en efficiënt je rijbewijs voor een auto met aanhanger halen? Bij Riderslifestyle Academy bieden we een intensieve dagcursus aan waarmee je binnen één dag klaargestoomd wordt om je praktijkexamen te halen.

Rijbewijs E achter B

Wil jij rijden met een aanhanger? Voorkom onnodige boetes en haal binnen één dag jou aanhanger rijbewijs. Met onze ééndaagse cursus wordt jij helemaal klaargestoomd voor het praktijk examen en kan jij aan het eind van de middag al rijden met een aanhanger. Heb je al wat ervaring met het rijden met een aanhanger? Dan kan je de opleiding ook met zijn 2e doen! Jullie delen dan de lestijd en doen allebei examen aan het eind van de dag.

Wat Kun Je Verwachten?
Onze dagcursus voor auto met aanhanger (BE-rijbewijs) is ontworpen om je alle benodigde vaardigheden en kennis bij te brengen in een korte tijd. De cursus omvat:

Ochtend:

  • Theoretische Uitleg: We beginnen de dag met een grondige uitleg van de regels en theorie die specifiek van toepassing zijn op het rijden met een aanhanger. Dit omvat ladingzekering, manoeuvreren en wettelijke voorschriften.
  • Basis Manoeuvres: Vervolgens ga je naar buiten voor praktische oefeningen. Je leert de basismanoeuvres zoals achteruit rijden, inparkeren en bochten nemen met een aanhanger.

Middag:

  • Gevorderde Rijvaardigheden: In de middag gaan we de weg op. Je krijgt de kans om in verschillende verkeerssituaties te oefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Dit helpt je om vertrouwen te krijgen in het rijden met een aanhanger in het verkeer.
  • Praktijk Examen Voorbereiding: We sluiten de dag af met een gerichte voorbereiding op het praktijkexamen. Je krijgt tips en tricks om veelgemaakte fouten te vermijden en we simuleren het daadwerkelijke examen zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Waarom kiezen voor Riders Lifestyle?

Bij Riders Lifestyle zorgen we er samen voor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs behaald zodat jij kunt rijden in vrijheid.

Direct starten

Wil jij vandaag nog aan de slag met rijlessen? Onze rij instructeurs staan voor jou klaar. Plan vandaag nog je gratis proefles in. 

Gratis intake

Je zoekt een rijschool die bij jouw past en waar jij je op je gemak voelt. Met een gratis proefles kun je vrijblijvend kijken of Riders Lifestyle de rijschool is die je zoekt. We hopen het natuurlijk wel 😁.

Gestructureerde rijlessen

Door onze ontwikkelde en gestructureerde lesmethode is de slagingskans tot 95% bij de eerste opkomst bij het rijexamen.

Flexibele lestijden

Rijden op tijden wanneer het jou uitkomt? Met onze flexibele lestijden zit er altijd een passende tijd voor je bij. Kort achter elkaar lessen? Geen probleem!

Gecertificeerd en gespecialiseerd

Onze rijinstructeurs hebben ruime ervaring en zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in rijlessen voor bijvoorbeeld faalangst en ADHD. Zo kunnen wij iedereen de beste rijervaring geven.

Zelf rijlessen inplannen

Via onze app is jouw digitale leskaart altijd inzichtelijk en kun je gemakkelijk zelf rijlessen inplannen. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw planning.

Reviews

Benieuwd naar de ervaringen van voorgaande rijders? Bekijk hieronder hoe andere onze rijlessen hebben ervaren.

"Riders Lifestyle onderscheidt zich echt door zijn professionele en deskundige instructeurs. Ze hebben een diepgaande ...
Lees meer
Jasper Vermeer
"Riders Lifestyle onderscheidt zich echt door zijn professionele en deskundige instructeurs. Ze hebben een diepgaande kennis van verkeersregels en -veiligheid, en ze delen deze kennis op een begrijpelijke en boeiende manier. Het lesmateriaal was goed gestructureerd en de lessen waren zeer informatief. Bovendien waren de instructeurs altijd punctueel en flexibel, waardoor het plannen van lessen gemakkelijk was. Ik ben dankbaar voor de geweldige ervaring die ik heb gehad bij Riders Lifestyle en zou het iedereen aanraden die serieus wil leren autorijden."
Jasper Vermeer
"Riders Lifestyle heeft me geholpen om mijn angst voor autorijden te overwinnen. De instructeurs...
Lees meer
Sophie de Vries
"Riders Lifestyle heeft me geholpen om mijn angst voor autorijden te overwinnen. De instructeurs waren vriendelijk en begripvol, en ze namen de tijd om naar mijn zorgen te luisteren. Ze creëerden een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik op mijn eigen tempo kon leren. Dankzij hun geduld en bemoediging voel ik me nu comfortabel en zelfverzekerd achter het stuur. Ik zou Riders Lifestyle aanraden aan iedereen die wat extra zorg en aandacht nodig heeft tijdens het leerproces."
Sophie de Vries
"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Riders Lifestyle! Vanaf het moment dat ik...
Lees meer
Levi Jansen
"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Riders Lifestyle! Vanaf het moment dat ik me aanmeldde, voelde ik me welkom en ondersteund. De instructeurs waren geduldig en gaven duidelijke aanwijzingen, waardoor ik me zelfverzekerd voelde tijdens het rijden. Dankzij hun professionele begeleiding en ondersteuning slaagde ik in één keer voor mijn rijexamen. Ik zou Riders Lifestyle ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rijervaring."
Levi Jansen

In één dag jouw aanhanger rijbewijs behalen?

Binnen één dag leer jij precies hoe je veilig kunt rijden met een aanhanger. Liever de cursus verspreiden over 2 dagen? Dat kan ook! Plan direct een rijles in.

In één dag jouw aanhanger rijbewijs behalen?

Binnen één dag leer jij precies hoe je veilig kunt rijden met een aanhanger. Liever de cursus verspreiden over 2 dagen? Dat kan ook! Plan direct een rijles in.

Prijzen voor aanhanger praktijk

Bekijk hier onze prijzen.

Starters pakket
€610
4 uur rijles
CBR praktijkexamen
Meest gekozen
Standaardpakket
€697
5 uur rijles
CBR praktijkexamen
Zeker- en veiligpakket
€749
6 uur rijles
CBR praktijkexamen
De bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.

Addons

Bekijk hier onze losse modules.

Dienst Inbegrepen Prijs
Losse rijles ✓ les á 60 min €89
Intake proefles ✓ les á 90 min €127
Cbr praktijk examen €340
Her examen cbr praktijk €340

Contact opnemen

Vraag of opmerking?

Heb je nog een vraag of opmerking over onze rijlessen of theoriecursussen? Je kunt vrijblijvend contact met opnemen door een mail te sturen naar info@Riderslifestyle.nl of te bellen naar +31612123855. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug om al je vragen te beantwoorden.

"Niet alleen leer ik je de kunst van het autorijden, maar ik breng ook vertrouwen en vrijheid op de weg bij. Samen gaan we op avontuur, met elke les groei je stap voor stap naar je rijbewijs. Dus stap in en laat mij je begeleiden naar een toekomst vol zelfverzekerdheid en onafhankelijkheid."

Jeffrey Schirrmann - Eigenaar/ rijinstucteur

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over onze ééndaagse cursus rijbewijs ‘E achter B? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag misschien al beantwoord is.

Hoe lang duurt de eendaagse cursus?

De opleiding begint om 07:30 ‘s ochtends, vervolgens krijg je 6 uur lang praktijkles.
In de loop van de middag rij je met de instructeur naar het examen centrum en doe je het praktijk examen.

Waarvoor heb je een BE rijbewijs nodig?

Je hebt een BE rijbewijs nodig voor een Boot trailer, Caravan, Aanhanger, Motor trailer, Foodtruck kraam en Paarden trailers.

Moet je ook een theorie examen doen voor rijbewijs BE?

Nee, voor het behalen van je aanhanger rijbewijs heb je geen theorie examen nodig

Wat houd de duo rijopleiding in?

Met de duo rijopleiding ga je samen met een mede cursist 6 uur lang rijden. Eerst rijd de ene 3 uur en daarna rijd de andere 3 uur. Aan het eind van de dag doen jullie beide het praktijk examen bij het CBR.

ééndaagse cursus

Aanhanger rijbewijs nodig?

Doe onze ééndaagse cursus rijbewijs 'E achter B'. Bij RiderLifestyle staan wij direct voor je klaar. Waar wacht je nog op? plan direct jouw rijles in!

ééndaagse cursus

Aanhanger rijbewijs nodig?

Doe onze ééndaagse cursus rijbewijs 'E achter B'. Bij RiderLifestyle staan wij direct voor je klaar. Waar wacht je nog op? plan direct jouw rijles in!