RIJBEWIJS C & C1

VRACHTAUTO OF CAMPER RIJBEWIJS

Wil jij leren rijden met een motorvoertuig van meer dan 3.500 kg? Behaal jouw vrachtauto rijbewijs bij Riders Lifestyle. Jij kunt bij ons terecht voor een rijbewijs C zowel met en zonder code 95. Plan direct een gratis intake gesprek in.

Zakelijk of particulier
Vrachtauto tot 50.000 kilo
Camper tot 7500 kilo

(4.9/5)

RIJBEWIJS C & C1

VRACHTAUTO OF CAMPER RIJBEWIJS

Wil jij leren rijden met een motorvoertuig van meer dan 3.500 kg? Behaal jouw vrachtauto rijbewijs bij Riders Lifestyle. Jij kunt bij ons terecht voor een rijbewijs C zowel met en zonder code 95. Plan direct een gratis intake gesprek in.

Zakelijk of particulier
Vrachtauto tot 50.000 kilo
Camper tot 7500 kilo

Onze vrachtwagen rijopleidingen

 

Rijbewijs C1
Rijbewijs C
Code 95

Rijbewijs C1

Ben jij klaar om zonder zorgen op vakantie te gaan met je camper? Een C1 rijbewijs is voor bestuurders van een kleine vrachtwagen of camper met een toegestane maximummassa van 3.500 tot 7.500 kilo
Zakelijk of particulier
Tot 7500 kilo

Rijbewijs C

Wil jij een rijbewijs behalen voor je camper of vrachtauto? Een C rijbewijs is voor bestuurders van vrachtwagens met een toegestane maximummassa van 3.500 kilo tot 50.000 kilo.
Zakelijk of particulier
Tot 50.000 kilo

Code 95

Wil jij voor beroepsmatig gebruik je vrachtautorijbewijs halen? Dan moet jij ook de code 95 halen. Met de code 95 kun jij aantonen dat je vakbekwaam bent.
Zakelijk of particulier
Niet van toepassing bij camper bestuurders

VRACHTAUTO of CAMPER RIJBEWIJS HALEN?

Wil jij een vrachtwagen of camper besturen? Dan heb je hier een groot rijbewijs voor nodig. Met een vrachtauto of camper rijbewijs kun jij voertuigen van meer dan 3.500kg besturen. Of je dit nou wilt leren voor privé gebruik of voor zakelijk, bij Riders Lifestyle kun je de opleiding volgen met of zonder Code 95. Wij leren je precies hoe jij grotere voertuigen kunt besturen en jezelf of goederen veilig van A naar B vervoerd.

Waarom kiezen voor Riders Lifestyle?

Bij Riders Lifestyle zorgen we er samen voor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs behaald zodat jij kunt rijden in vrijheid.

Direct starten

Wil jij vandaag nog aan de slag met rijlessen? Onze rij instructeurs staan voor jou klaar. Plan vandaag nog je gratis proefles in. 

Gratis intake

Je zoekt een rijschool die bij jouw past en waar jij je op je gemak voelt. Met een gratis proefles kun je vrijblijvend kijken of Riders Lifestyle de rijschool is die je zoekt. We hopen het natuurlijk wel 😁.

Gestructureerde rijlessen

Door onze ontwikkelde en gestructureerde lesmethode is de slagingskans tot 95% bij de eerste opkomst bij het rijexamen.

Flexibele lestijden

Rijden op tijden wanneer het jou uitkomt? Met onze flexibele lestijden zit er altijd een passende tijd voor je bij. Kort achter elkaar lessen? Geen probleem!

Gecertificeerd en gespecialiseerd

Onze rijinstructeurs hebben ruime ervaring en zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in rijlessen voor bijvoorbeeld faalangst en ADHD. Zo kunnen wij iedereen de beste rijervaring geven.

Zelf rijlessen inplannen

Via onze app is jouw digitale leskaart altijd inzichtelijk en kun je gemakkelijk zelf rijlessen inplannen. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw planning.

Reviews

Benieuwd naar de ervaringen van voorgaande rijders? Bekijk hieronder hoe andere onze rijlessen hebben ervaren.

"Riders Lifestyle onderscheidt zich echt door zijn professionele en deskundige instructeurs. Ze hebben een diepgaande ...
Lees meer
Jasper Vermeer
"Riders Lifestyle onderscheidt zich echt door zijn professionele en deskundige instructeurs. Ze hebben een diepgaande kennis van verkeersregels en -veiligheid, en ze delen deze kennis op een begrijpelijke en boeiende manier. Het lesmateriaal was goed gestructureerd en de lessen waren zeer informatief. Bovendien waren de instructeurs altijd punctueel en flexibel, waardoor het plannen van lessen gemakkelijk was. Ik ben dankbaar voor de geweldige ervaring die ik heb gehad bij Riders Lifestyle en zou het iedereen aanraden die serieus wil leren autorijden."
Jasper Vermeer
"Riders Lifestyle heeft me geholpen om mijn angst voor autorijden te overwinnen. De instructeurs...
Lees meer
Sophie de Vries
"Riders Lifestyle heeft me geholpen om mijn angst voor autorijden te overwinnen. De instructeurs waren vriendelijk en begripvol, en ze namen de tijd om naar mijn zorgen te luisteren. Ze creëerden een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik op mijn eigen tempo kon leren. Dankzij hun geduld en bemoediging voel ik me nu comfortabel en zelfverzekerd achter het stuur. Ik zou Riders Lifestyle aanraden aan iedereen die wat extra zorg en aandacht nodig heeft tijdens het leerproces."
Sophie de Vries
"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Riders Lifestyle! Vanaf het moment dat ik...
Lees meer
Levi Jansen
"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Riders Lifestyle! Vanaf het moment dat ik me aanmeldde, voelde ik me welkom en ondersteund. De instructeurs waren geduldig en gaven duidelijke aanwijzingen, waardoor ik me zelfverzekerd voelde tijdens het rijden. Dankzij hun professionele begeleiding en ondersteuning slaagde ik in één keer voor mijn rijexamen. Ik zou Riders Lifestyle ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rijervaring."
Levi Jansen

WIL JIJ LEREN RIJDEN IN GROTE VRACHTAUTO’S?

Ga direct aan de slag met het behalen van jouw vrachtauto rijbewijs. Bij Riders Lifestyle zorgen we ervoor dat jij binnen no time zelf kan rijden in een vrachtwagen. Plan direct een intake in.

WIL JIJ LEREN RIJDEN IN GROTE VRACHTAUTO’S?

Ga direct aan de slag met het behalen van jouw vrachtauto rijbewijs. Bij Riders Lifestyle zorgen we ervoor dat jij binnen no time zelf kan rijden in een vrachtwagen. Plan direct een intake in.

Prijzen voor Vrachtauto praktijk

Bekijk hier onze prijzen.

Starters pakket
€3370
20 uur rijles
CBR praktijkexamen
Meest gekozen
Standaardpakket
€4246
26 uur rijles
CBR praktijkexamen
Zeker- en veiligpakket
€4830
30 uur rijles
CBR praktijkexamen
De bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

Addons

Bekijk hier onze losse modules.

Dienst Inbegrepen Prijs
Losse rijles 1 uur ✓ afname per 3 lessen €146
Try out pakket ✓ 2 uur rijles om te proberen en te ervaren of de rijschool echt bij je past €270
Cbr praktijk examen ✓ praktijk inclusief begeleiding €450
Cbr praktijk Her examen ✓ praktijk inclusief begeleiding €450
Adminstratie kosten Cbr examen €35

Hoe werkt het opvragen van een offerte?

Benieuwd hoe jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met jouw rijlessen? Bekijk hieronder onze werkwijze.

01.

Contact opnemen

Wij nemen telefonisch contact op en leggen je stap voor stap uit wat wij doen en wat je van ons kan verwachten. Ook kun jij direct al je vragen aan ons stellen.

02.

Offerte bespreken

Gezamenlijk bespreken wij wat je graag wilt, en hoe snel je het beoogde doel wilt behalen. Wij maken een advies op maat voor jou, waarna we het traject bespreken, wat aansluit op jouw wensen.
03.

Start met het traject

Ben jij volledig akkoord met de werkwijze en de offerte? Dan kunnen we gezamenlijk starten met het traject, wat voor jou op maat is gemaakt.

Contact opnemen

Vraag of opmerking?

Heb je nog een vraag of opmerking over onze rijlessen of theoriecursussen? Je kunt vrijblijvend contact met opnemen door een mail te sturen naar info@Riderslifestyle.nl of te bellen naar +31612123855. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug om al je vragen te beantwoorden.

"Niet alleen leer ik je de kunst van het autorijden, maar ik breng ook vertrouwen en vrijheid op de weg bij. Samen gaan we op avontuur, met elke les groei je stap voor stap naar je rijbewijs. Dus stap in en laat mij je begeleiden naar een toekomst vol zelfverzekerdheid en onafhankelijkheid."

Jeffrey Schirrmann - Eigenaar/ rijinstucteur

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over de rijlessen bij Riders Lifestyle? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag misschien al beantwoord is.

Kan ik in de avonden of weekenden lessen?

Wij lessen van maandag t/m vrijdag 09:00 – 20:00 uur en op zaterdagen van 08:30 – 15:00. Je kunt bij ons in de avonden lessen of op zaterdag, wel is het verstandiger om zoveel mogelijk doordeweeks te lessen en overdag te lessen. Omdat het examen ook tijdens kantoor uren word afgenomen het is dan veel drukker op de weg en hierdoor leer je meer omgaan met verschillende situaties. Kun je niet op deze tijden? Overleg dan even met ons wat eventueel wel een mogelijkheid is.

Waar ga ik rijlessen?
Dat hangt af van jouw examen locatie. Is dat in Amsterdam? Dan ga je voornamelijk lessen in Amsterdam en omgeving. Is dat in Eemnes of een andere lokatie? Dan zul je daar natuurlijk wel veel gaan oefenen. In het begin van jouw opleiding zul je dat redelijk dicht bij huis doen. De basis handelingen hebben namelijk geen invloed op het examengebied. We doen dit dus lekker in je eigen omgeving zodat jij goed aan de auto kan wennen.
Rij ik altijd in dezelfde auto?
Dat is wel de bedoeling. Mocht de auto op onderhoud zijn dan kiezen we een andere lesauto in overleg.
hoelang duurt een rijles?
Eigenlijk altijd 1,5 uur. Wil je liever korter of langer rijden? Dan kan dit natuurlijk ook.
HOE OUD MOET JE ZIJN VOOR HET BEHALEN VAN JE VRACHT AUTORIJBEWIJS?
voor het behalen van je vrachtauto rijbewijs moet je mininaal 18 jaar zijn. Het is dan wel verplicht om de code 95 te halen. Wil je je vrachtauto rijbewijs halen voor privé doeleinden en zonder code 95, dan mag dit vanaf 21 jaar.
IS EEN MEDISCHE KEURING VERPLICHT?
Voor het behalen van je vrachtauto rijbewijs is een medische keuring verplicht
WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN C RIJBEWIJS EN EEN C1 RIJBEWIJS
Met een C rijbewijs mag je voertuigen besturen met een gewicht boven de 3.500 kg. Met het C1 rijbewijs mag je voertuigen besturen met een gewicht van 3.500 tot maximaal 7.500kg.

Direct op weg

Snel jouw vrachtwagen rijbewijs behalen?

Wil jij zo snel mogelijk zelf een vrachtwagen kunnen besturen? Onze rij instructeurs staan direct voor jou klaar en zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk veilig de weg op kan.

Direct op weg

Snel jouw vrachtwagen rijbewijs behalen?

Wil jij zo snel mogelijk zelf een vrachtwagen kunnen besturen? Onze rij instructeurs staan direct voor jou klaar en zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk veilig de weg op kan.