Offerte ontvangen?

Vraag direct een offerte aan.

Step 1 of 2
Contact

Contact opnemen?

w
z

Telefoonnummer

Werkwijze

Benieuwd hoe jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met jouw rijlessen? Bekijk hieronder onze werkwijze.

01.

Contact opnemen

Wij nemen telefonisch contact op en leggen je stap voor stap uit wat wij doen en wat je van ons kan verwachten. Ook kun jij direct al je vragen aan ons stellen.

02.

Gratis proefles

Hierna plannen we een gratis proefles in. tijdens deze les gaan we kijken wat het aanvangsniveau is en wat er nodig is om je te laten slagen voor het rijbewijs, hoeveel uur we denken dat nodig is en of er een tussen toets nodig is.

03.

Start met rijlessen

Ben jij tevreden met de proefles en wil je graag bij ons aan de slag voor het behalen van je rijbewijs? Dan is het tijd om de rijlessen in te plannen en een traject te maken voor het examen!

Waarom kiezen voor Riders Lifestyle?

Bij Riders Lifestyle zorgen we er samen voor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs behaald zodat jij kunt rijden in vrijheid.

Direct starten

Wil jij vandaag nog aan de slag met rijlessen? Onze rij instructeurs staan voor jou klaar. Plan vandaag nog je gratis proefles in.Β 

Gratis intake

Je zoekt een rijschool die bij jouw past en waar jij je op je gemak voelt. Met een gratis proefles kun je vrijblijvend kijken of Riders Lifestyle de rijschool is die je zoekt. We hopen het natuurlijk wel 😁.

Gestructureerde rijlessen

Door onze ontwikkelde en gestructureerde lesmethode is de slagingskans tot 95% bij de eerste opkomst bij het rijexamen.

Flexibele lestijden

Rijden op tijden wanneer het jou uitkomt? Met onze flexibele lestijden zit er altijd een passende tijd voor je bij. Kort achter elkaar lessen? Geen probleem!

Gecertificeerd en gespecialiseerd

Onze rijinstructeurs hebben ruime ervaring en zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in rijlessen voor bijvoorbeeld faalangst en ADHD. Zo kunnen wij iedereen de beste rijervaring geven.

Zelf rijlessen inplannen

Via onze app is jouw digitale leskaart altijd inzichtelijk en kun je gemakkelijk zelf rijlessen inplannen. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw planning.

Reviews

Benieuwd naar de ervaringen van voorgaande rijders? Bekijk hieronder hoe andere onze rijlessen hebben ervaren.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
"Riders Lifestyle onderscheidt zich echt door zijn professionele en deskundige instructeurs. Ze hebben een diepgaande ...
Lees meer
Jasper Vermeer
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
"Riders Lifestyle onderscheidt zich echt door zijn professionele en deskundige instructeurs. Ze hebben een diepgaande kennis van verkeersregels en -veiligheid, en ze delen deze kennis op een begrijpelijke en boeiende manier. Het lesmateriaal was goed gestructureerd en de lessen waren zeer informatief. Bovendien waren de instructeurs altijd punctueel en flexibel, waardoor het plannen van lessen gemakkelijk was. Ik ben dankbaar voor de geweldige ervaring die ik heb gehad bij Riders Lifestyle en zou het iedereen aanraden die serieus wil leren autorijden."
Jasper Vermeer
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
"Riders Lifestyle heeft me geholpen om mijn angst voor autorijden te overwinnen. De instructeurs...
Lees meer
Sophie de Vries
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
"Riders Lifestyle heeft me geholpen om mijn angst voor autorijden te overwinnen. De instructeurs waren vriendelijk en begripvol, en ze namen de tijd om naar mijn zorgen te luisteren. Ze creΓ«erden een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik op mijn eigen tempo kon leren. Dankzij hun geduld en bemoediging voel ik me nu comfortabel en zelfverzekerd achter het stuur. Ik zou Riders Lifestyle aanraden aan iedereen die wat extra zorg en aandacht nodig heeft tijdens het leerproces."
Sophie de Vries
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Riders Lifestyle! Vanaf het moment dat ik...
Lees meer
Levi Jansen
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Riders Lifestyle! Vanaf het moment dat ik me aanmeldde, voelde ik me welkom en ondersteund. De instructeurs waren geduldig en gaven duidelijke aanwijzingen, waardoor ik me zelfverzekerd voelde tijdens het rijden. Dankzij hun professionele begeleiding en ondersteuning slaagde ik in één keer voor mijn rijexamen. Ik zou Riders Lifestyle ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rijervaring."
Levi Jansen

Offerte aanvragen

Zo snel mogelijk aan de slag met rijlessen?

Onze rij instructeurs staan direct voor jou klaar. Waar wacht je nog op? Vraag direct jouw offerte op.

Offerte aanvragen

Zo snel mogelijk aan de slag met rijlessen?

Onze rij instructeurs staan direct voor jou klaar. Waar wacht je nog op? Vraag direct jouw offerte op.